top of page

kulTUR til Drammen og Mala Audio 9/3-2019

Tekst: Jan P.        Foto: Petter og Jon

Sveinung i Mala Audio hadde virkelig rigget opp i butikken i hovedsak for å presentere vinylrelaterte produkter. Med seg hadde han Bjørn Olav i Soundcape som hadde agenturet for TechDAS, Origin Live, DS Audio og Tellurium. Oslo VinylKlubb hadde for anledningen invitert Oslo Audio Society på en fellestur. Sammen fikk vi et godt innblikk i den nye pickupserien fra DS Audio.  Og ja, visst var det forskjell! Modellene E1, 002 og W2 ble prøvd ut på både TechDAS Air Force V og Kuzma Stabi M.  Alt munnet ut i den høyaktuelle Ø Audio Icon.  Av øvrig elektronikk ble det brukt pre- og effekt forsterker fra PS Audio. Summa summarum ble Mala Audio et meget hyggelig bekjentskap for både OVK og OAS. Tilsammen ble vi litt over 10 stykker som hygget oss. -Takk for at vi fikk komme.

Sagt av Øyvind: 

Ble virkelig imponert over den siste DS Audio-pickupen vi hørte (med rødt lys). Dette er som en godtebutikk, sa en blid Fosse da han kom inn døra. For oss som er interessert i rør, drivverk, tonearmer og pickuper er det lett å være enig. Tusen takk for at vi fikk komme, Sveinung!

Sagt av Fosse:

Få om noen hifibutikker har klart å lage en så interessant demo: tre ulike DS Audio pickuper fordelt på to ulike drivverk/armer. Det var moro og interessant! Ingen tvil om at sistemann ut av pickupene spilte best. 
Kult at det finnes butikker med lager av rør! Flott sted.

Sagt av Christian R:

Som lett tilårskomnen førstereisgutt må jeg si at dette var usedvanlig hyggelig. Likte spesielt godt TechDas spilleren. Litt Märklin for voksne gutter den spilleren. Kjente vil ha følelsen begynte å murre. Helt enig i at pickupen med rødt lys låt desidert best. Pussig nok var den også dyrest. 

Sagt av Petter:
Jeg har sagt det før og sier det igjen, vi er en privilegert gjeng som kan nyte en så deilig hobby i en så vellykket sosial setting!
Mala er en deilig butikk med en masse fristelser i alle prisklasser. Og endelig en butikk som tar rørfolk på alvor!! TAKK!

Sagt av Jon:

Takk for en hyggelig ettermiddag i Drammen med OVK og OAS. Og tusen takk til vertskapet for mange lydinntrykk. De fikk virkelig forandret myten om at en dram i timen er bedre enn en time i Drammen. 

bottom of page