top of page

Påsketreff hos Roy Ervin

Tekst/Foto: Jan P.

Roy Ervin tok nok engang ansvar for å avholde klubbens treff i høytidsmåneden i de gule blomsters tegn. Mange var uheldigvis reist vekk denne onsdag den 17. april. -Noen i retning fjellet, mens andre befant seg odde steder i Spania.  Vi som var forlatt i Oslo-omegnen fikk den reneste feriekoloni-opplevelsen hos Roy Ervin . -I år som i fjor :-).  Takk!

Paasketreff_RES_2019_01.jpg

Påskens mystikk i grisens år var knyttet til et nesten helt nytt RES-anlegg foruten den sugende og fornemme kilden fra Bergmann/Lyra. Selv Thomas ble musende stille i den "elektriske stol" hos Roy Ervin. Ikke nok med det, Roy Ervin hadde grusa til med et budsjett-anlegg til høyre med en ganske så rimeligere platespiller - Reloop Turn5 og en kjip Ortofon (mobb-mobb :-). Vi switsja innom begge spillere for en sammenligning. Forskjellen opplevdes nesten like stor som prisforskjellen! Dvs. at Reloop var vel verdt sine åtte tusen, mens Bergmann sannsynligvis var verdt sin kvarte million. 

Paasketreff_RES_2019_02.jpg

Egil har mer enn god innsikt i Helge Lien Trio og fikk selvsagt anledning til å vurdere PMCene (MB2 SE) opp mot egen referanse i noen låter fra "Hello Troll-skiva". Jeg tror at Egil ble mer enn fornøyd med  hva han hørte.  PMCene var for anledningen fylt opp med tørt krutt fra Brystons nye 14B³ effektforsterker med hele 600w i 8Ohm kablet til forforsterkeren BRryston BP17³ . Visstnok kan det tenkes at disse Brystonene kan ha enda bedre kontroll på basselementene i PMCene enn hva selveste den integrerte fra Boulder kan varte opp med. Helge Lien Trio låt fortreffelig med god utklinging og en autoritær pondus på størrelse med min egen vom :-).

Paasketreff_RES_2019_04.jpg

Hans Christian er ikke en mann av store ord, men vi kan alle se på han når han er lyd-tilfreds. OVKs egen Huckelberry FINN fant vi kneldende foran alteret fra første stund. -Kanskje ikke så rart ettersom han allerede er en svoren PMC-fanbøy.  Til høyre kan vi se en i overkant dristig Tom titte "damen" i hekken. Fy og fy!!!!, men det viste seg i ettertid at han kun var ute etter spekken.

Paasketreff_RES_2019_03.jpg
Paasketreff_RES_2019_05.jpg
Paasketreff_RES_2019_04b.jpg

F.v. sees Finn, Jan P., Roy Ervin, Hans Christian, Thomas, Tom, og Egil

Påsketreffet hos Roy Ervin ble til de grader en koselig onsdag viet til høytiden og dens musikk. 

Sånn omtrengelig oppsummert, så vil res-SOUND inngå i påskeminnenes Valhall som en sagnomsust lydpalett fra disse to PMC'eske himmelrikene som dundrende marsjerte taktfast uten generende avvik enten det være seg BrandX eller Eivør! Disse skoeskene på stativ må utvilsom være universets SALVATION PREDATOR numero uno - ihvertfall på denne dag og helt frem til neste påske.

Nasjonalskalden RES kunne ha fremstått som en stolt bærer av den ukulelske St. Olavsordens Ridderkors med silkebånd for sin begeistrende fremføring og yderst ambisiøse spill til et brus av viftende faner og nasjonalempirisk retorikk:. Takk for nok en strålende og interessant påsketreff en midtuke i ukulelens og grisens år 2019.

bottom of page