top of page

Lørdagsmatiné hos Christian R.

OVKs siste medlem, Final, fikk mildt sagt strålende RESPONSE på invitasjonen til lørdagsmatiné m/lunsj. Bare noen minutter etter at startskuddet gikk, hadde Jon, fetter Finn, Petter "nlykke" benket seg i rokokko-sofaen. De tre manglet bare håndveskene og portvinsglassene, og minnet litt om tre middelaldrende damer som forberedte seg til lunsj. Rett etter ankom Haukur "habicht" og Egil.

Christian "Final" selv var den perfekte vert og skjenket raust med musserende mens to drivverk hjalp Responsene med å trylle frem vakker musikk. Det er visst standarden for OVK-ere å finne kanonbra damer, og Christian "Final". er så men intet unntak. Final-innen hadde disket opp med deilige paier og kyllingsalater. Herlig. Gode og mette sank vi ned i gode stoler for å lytte. Klassisk, jazz og bluesrock stod på menyen. Jeg skal være veldig forsiktig med å si noe galt om klasse-D-forsterkere etter dette, for her låt det veldig bra.

 

Takk for en suveren lørdag, Christian "Final".

Tekst: Øyvind  /  Foto: Øyvind, Jon og Petter

Jon sa dette:
Tusen takk for en fantastisk hyggelig vinyllunsj Christian

Petter "nlykke" sa dette:

Tusen takk for en strålende lunsj og musikk opplevelse. Jeg må bare få understreke at det er absolutt ingen ting som kan måle seg mot disse hjemme hos besøkene i OVK`s regi!! Nydelig mat, kvalitets lydgjengivelse og ikke minst et miljø som til de grader forstår ens behov for nerding rundt ulike audiofile problem stillinger . . .

Final, du har et anlegg som fikk fram siklesmekka! 

Haukur "habicht" sa dette:
...og til Final, tusen takkfor fantastisk flott tiltak. 
Nydelig servering, fin musikk, flott lyd og som altid hos OVK hyggelig stemming.

Geir "Dr. Dong" sa dette:

Skulle så gjerne vært og snoket rundt i bokhyllene, men det var bursdag for dattera i dag. Håper jeg får muligheten en annen gang. Håper det ble skålet og ønsket velkommen til klubben.

Per "Crosswind" sa dette:

Välkommen till OVK Final.  
Synd jag fick glipp av gårdagens träff, men satsar på en ny möjlighet om inte så allt för lång tid.

Christian "Final" sa dette:

Tusen takk for veldig hyggelig besøk og samvær. Det er helt riktig som Jon sier, jeg hadde fått hjelp med maten. Jeg er veldig heldig sånn. 

Takk også for interessante og morsomme samtaler og gode tilbakemeldinger. Fine bilder dere har tatt også. Vil gjerne ha de på e-post.

Jeg ser virkelig frem til nye treff.

bottom of page