top of page

Dette har virkelig skjedd

Minner bevares - vennskap forlenges

20180915_161616.jpg

Oslo VinylKlubb jubilerte i København

2018 September, 13.-19.

OVK feiret 10-årsjubileet i Københavns gater i hele fire dager. Turens høydepunkter var besøkene hos "Nordsø Records" og "The Village Recording". Men, glem heller ikke alle de fantastiske høydepunktene som vi hadde sammen enten gatelangs, eller når vi var samlet rundt bordet til det gode måltid. Takk til alle for en opplevelsesrik tur ...også til minne om vår kjære Totte (R.I.P.).

Baattur_2017.jpg

På tur med M/K Konvall

Juni, 23. 2018

Kaptein Bartesam forbarmet seg nok engang over sine asfaltvenner fra Oslo med en båttur i kjølevannet av Oslofjorden. Tusen takk for at du ville ha oss med i fjordens peneste motorkrysser av edleste tresort. -Bygget hos København Yach og Motorbaad Værft i 1946.

Bilder fra turen savnes
10-aarjubileum_kake.jpg

Jubileumsfest hos Petter'n

April 21, 2018

10-årsfesten for klubben med hjertet i cantilever'n ble avholdt hos Petter'n på Blindern. Dørene ble åpnet klokken 15. og medlemmene strømmet inn til festen som ingen vil glemme - sitat:


FOR et party!
FOR en gjeng!!
-Og for et anlegg verten har!!

Cheers & return to life! 


per_crosswind_02.jpg

Påskelunsj hos Per "Crosswind"

Mars 31, 2018 (Foto: Per "Crosswind")

Sitat fra Fosse: "Mange, mange takk for svært hyggelig treff i går. Det er vidunderlig med Oslo-påske. Det å kunne vandre fra glass, til flaske, fra rett til rett og fra vinyl til tape i godt selskap slår det meste".

Sitat fra Tom Bartesam: "Tusen takk for en hyggelig ettermiddag med masser av godlyd og meget god mat".


Sitat fra Per Crosswind: "Så min egen lilla påsklunch igår i OVK-regi där sex utomordentligt hyggliga klubbfränder tog turen. R.E.S, Zomby, totte, Fosse, Bartesam och Sluket. Förste man kom kl. 13.00 och de siste två gick ut dörren runt 23-tiden. Tusen tack för uppmöte och hyggligt samvaro! Det är litt av en klubb detta här". 

paasketreff_res_2018a.jpg

Påsketreff hos Roy Ervin "R.E.S."

Mars 28, 2018

Roy Ervin inviterte OAS og OVK til påsketreff fra kl. 17:00. 

Sitat fra Totte: "Veldig fin aften, nydelig åpnet og avsluttet med Grumpy Black SE-transport. Måtte utstå mobbing fra Fosse, men det var andre det også ble herset med, og felles skjebne, felles trøst. Men det var som sagt mye fint å si om kvelden, både vert, selskap, heri inkludert OASere jeg ikke hadde møtt før, og anlegget. Fornøyelig å høre den velspillende platespilleren som var på besøk spille samme spor man nettopp hadde hørt på Bergmannen. Låt fortsatt fint, men definisjonen/ stramheten nedover til Bergmannen manglet. En ærlig sak. De modell-pene Marten-høyttalerne låt flott og med imponerende dynamikk. Vi hørte på «mama look a Bobo» med Belafonte @ Carnegie hall som jeg blant annet har hørt hos LMC, så referansen som dog sikkert er mye glemt er eksplosiv. Marten fikk dette veldig fint til. Til overmål kjørte de fleste bil og da blir det nogenlunde edruelig også for de drikkfeldige av oss, så det ble ingen tung og trist morgen i dag heller."

Demokveld med Technics SL1000R hos Oslo HifiCenter

February 9, 2018

OVK var invitert av Oslo HifiCenter ifbm. release av den nye Technics SL1000R.

Bilder savnes
Totte_2018_01.jpg

Vår kjære Thomas "Totte"

Mai 15, 2018

Sjokkbeskjeden kom om at det var vår "Totte" som var den omkomne i sykkelulykken i Stordalen i Matre.

Brått og uventet hadde vi mistet et kjært medlem som var uerstattelig på alle måter. Du vil bli dypt savnet og mer til. -Hvil i fred. 


Bare_Jazz_2008_02_20-a.jpg

Klubbkveld på Bare Jazz

Januar, 2018

Tradisjonen med fast klubbkveld den siste torsdagen i måneden ble opprettholdt i 2018.


Vi møtes fast på "Bare Jazz" i Grensen fra kl.18:00, med mindre annet er avtalt. De som ønsker, pleier å finne et sted for en matbit i forkant.

Årsmøte og julebord 2017

Desember 1, 2017

Det var et meget godt fremmøte på Chinatown, Majorstua. Stemningen steg suksessivt etterhvert som den rikholdige menyen ble fortært. Maten var overdådig god og i rikelige mengder. Årsmøtet gikk også i riktig retning og alle klappet inn samtlige av de gode forslagene som var kommet inn. At vi hadde et chambré separée helt for oss selv, hele kvelden skapte den riktige rammen. Takk til Jan "Sluket" for rette kontakter og fix. Nødvendige referater er distribuert på e-post.

Sitat Haukur "Habicht": Må bare støtte Fosse sin observasjon. Formannen var eksepsjonelt elegant i går.

Sitat Geir "Dr. Dong": Meget trivelig, og for min egen del spesielt herlig at vi fikk ekskludert Fosse fra klubben etter hans salg av vinylavspillere og overgang til spoler og bånd. Disse renegatene…

Sitat Øyvind "Woodrand": Tusen takk for en strålende kveld! Humrer fortsatt når jeg blar i boka vi fikk av formannen, "Norges styggeste platecover".

Sitat fra Egil "Erlandsen"; Takk for flott fest og nydelig «turntable» med masse godsaker!

IMG_1529.jpg

OVK MusicMania 2017, London

November 17.-19., 2018

Det ble endel forfall til turen, men noen dro da nedover og fikk med seg en god del.

20170617-DSC_5311.jpg

Sommerfest 2017 hos Øyvind "Woodrand"

Juni 17, 2017

Sommerfesten 2017 ble intet mindre enn en gedigen suksess. Vertskapet var fantastiske og la hele sjelen sin i at vi alle skulle storkose oss til langt uti de små timer.

Sitat Per "Crosswind": Tusen hjärtlig tack woodrand och speciellt fru woodrand för en fantastisk eftermiddag och kväll! Sällan har jag kost mig mer och njutit så utsökt mat, med vad som måste vara Oslos, om inte Skandinaviens, bästa gäng med fränder och genomhyggliga folk. Detta är helt speciellt och må vårdas ömt. 

Det skal sägas att det var tungt att stå upp kl. 06.25 idag och sjunga för yngsta avkomman, som i likhet med cash, firar sin födelsedag idag. 12 femåringar har vänt upp ned på huset idag och nu har jag äntligen fått lagt mig ned på soffan för en välkommen paus och tid för reflektering. Bilder från gårdagen skal gås genom och väljas med omhu. 


Maten var helt fantastisk, musiken utsökt, stereon superb och värdsparet några av de hyggligsta jag mött. Detta var sommarens höjdpunkt för mig och jag tackar ödmjukast för att jag fick vara med i går.

2016_11_25_årsmøte_julebord_03.jpg

Årsmøte etterfulgt av Julebord

November 25, 2016

Årsmøtet og julebordet ble avholdt på Chinatown Majorstua, Valkyriegata 15. Det var opprinnelig 20 påmeldte, men noe forfall ble det. Stemningen var allikevel meget god og maten likeså.

Sitat fra Haukur "habicht": "Det var en forbasket hyggelig aften.
En rimelig brokete gjeng med egentlig en rett enkel ting til felles.
Med det mener jeg ikke at gjengivelse av musikk er en enkel sak, men felles trekket. Musikkens indre skjønhet".

2016_11_19_IMG_2577.jpg

OVK MusicMania 2016, London 

November 19.-20, 2016

Egil, Ole, Tom og Thomas utgjorde reisefølget i 2016. Turen ble like minneverdig og opplevelsesrik som den pleier å være.

2017_07_30_Sjøbad_og_polsefest_på_Spro_N

Sjøbad og pølsefest på Spro

Juli 30, 2016

Fosse har et nydelig sted på Nesodden - en koselig rød hytte ved vannkanten. Her fikk OVKere virkelig boltre seg fra 3 metern - først et visst antall pølser og drikke, så bare kaste seg ut i det endeløse verdenshavet. Stedet var Søndre Spro på Nesodden. For de av oss som enten ferierte andre steder, eller av andre uforklarlige grunner, ikke hadde anledning til å være der, så skjønte vi i ettertid at vi gikk glipp av et sommereventyr av de sjeldne.

Årsmøte og Julebord

2018 November, 30.

OVK avholdt årsmøte og julebord samtidig på Chinatown, Majorstua.
Dette var foreløpig det siste årsmøtet som Thomas ledet, ettersom han takket av som formann for denne gang - comeback er alltids en mulighet Thomas!. Det samme gjorde Ole etter mange år som kasserer. Begge to vil gå inn i OVK-historien som tillitsvalgte det vil bli vanskelig å etterfølge. Tusen, tusen takk for at dere begge har bidratt til å holde klubben på stø kurs gjennom alle disse årene til stor glede for oss andre medlemmer. 

Påfølgende julebord forløp akkurat som tidligere år - uten en eneste slosskamp, annet enn med den gode maten og hodepinen dagen etter :-) Takk igjen til Jan M. som fikset stedet - synd at du selv måtte melde forfall.
TAKK TIL ALLE !!! ...og ha fortsatt en finfin førjul!

bottom of page